Menü

 Fülöp - szigeteki pszi-sebészet

 

 

Pszi-sebészetrõl: A Fülöp-szigeteki pszi-sebészeti technikát Európában egyedül álló Michel Carayon pszi-sebész adta át TUDÁSÁT, néhány általa kiválasztott tanítványának 13-hónapos képzésben. Azon szerencsés tanítványai között voltam, aki tõle közvetlenül tanulhattam meg az igazi, hamisítatlan FÜLÖP-SZIGETEKI, MANILAI PSZI-SEBÉSZ technika alkalmazását, amelyet már én is évek alkalmazok eredményesen, pácienseim kezelésénél és oktatok, az arra alkalmas tanítványaimnak.

vezérkép


A FÜLÖP- SZIGETEKI PSZI-SEBÉSZ  technika, több ezer éves múltra vezethetõ vissza A pszi-sebészet elválaszthatatlan a páciensek lelki problémáinak feltárásától és megoldásától. Ez a tény maga is figyelemre méltó, mert mikor a páciensek fizikai testében kialakult daganatot, cisztát vagy más elváltozást hozunk helyre, a lelki problémák is feltárásra kerülnek és megoldódnak. Ma már mindenki tudja, minden betegségnek valamilyen lelki háttere van, aminek a kivetülése a testben nyilvánul meg.
Ez az energia, amit a kezeléshez, beavatkozáshoz használok, tudatos, intelligens energia. Rendkívül kifinomult, sejtszintig hatol a szervezetbe, tudatosan végigáramlik azokon a testrészeken, ahol negatív elváltozásokat talál. A rákos betegek kezelésénél pontosan ezért nem alakul ki áttét soha és ettõl nem is kel aggódnia senkinek, akiket így kezelnek.
Kezeléskor az energiának csak az eszköze, az átvezetõ csatornája vagyok. Elõidézni, kellõ ráhangolódással, hittel, a beteg iránt érzett együtt érzéssel lehet, az erre beavatott embernek.
A pszi-sebészeti energia ilyenkor keresztüláramlik a testemen, és a kezemen át magától hatol be az érintett szervbe, és pontosan tudja, hogy mit kell tennie. Minden embernek azt adja, amire szüksége van. Gyakran krízisszerûen idézi elõ a kiválasztódást, ez azonban elkerülhetetlen a sejtek méregtelenítéséhez.
Általában a kezelés elsõ pillanatában érzik a betegek, hogy föléjük helyezem a kezemet, annak ellenére, hogy a test fölött van kb. 3 cm-re, levitált kéztartásban. A pácienseim általában érzékelik az energia áramlását. A feltöltést az erõ központon kezdem, és 2-3 perc után hallani lehet a páciens hasából a bélmûködés felgyorsulását. Az energia elosztó csakra feltöltése után, a problémás szervet vagy testrészt kezelem..
Az energia, amit használok, közvetítek, rögtön megkezdi a testben és az aurában jótékony hatását. Vannak finomabb érzékelésû páciensek, akik nem csak az energia beáramlását, de egy bizonyos kifelé áramlást is érzékelnek.

A beszámolónak igazán örülök, mert ez a visszacsatolás igazolja azt az elméletet, hogy a testben áramló pszi-sebész energia kóros elváltozásokat visszafordítja, azaz kioltja a negatív energiákat ezekrõl a helyekrõl, és mint negatív energia, azonnal távozik a testbõl. Így a daganat vagy más kóros elváltozás visszafejlõdik, teljesen felszívódik, megszûnik..
Az intelligens energiáról egy eset: egy páciensemet prosztata problémával kezeltem, és mikor a kezelések végére értünk, tájékoztatott, hogy nem csak az alhasi problémák szûntek meg, de egy korábbi balesetben csúnyán összetört lába is sokkal erõsebb lett, mint a kezelés elõtt volt.
A kezeléskor lábproblémáról nem tudtam. Ez az eset is megerõsíti azt az elméletet, hogy ez az energia annyira kifinomult és intelligens, hogy pontosan tudja, mit kell tennie.

Milyen betegségek fordíthatók vissza ezzel a technikával?

Azt mondom, amit tapasztaltam. Az egyszerû gyulladásos betegségtõl a krónikus fejfájáson, a pszichoszomatikus elváltozásokon, a daganatokon keresztül, a rák különbözõ formáin át, a prosztata problémák, és autoimmun betegségek teljesen kezelhetõk ezzel a technikával és több más gyógyíthatatlannak tartott betegségig sikeresen, és hatékonyan alkalmazható ez a gyógyító technika. A páciens, a kezelések után, a fizikai test betegségei visszafordításán túl, lelki egyensúlya is helyreáll. Vitalitása megerõsödik, optimistább lesz és könnyebben kezeli a nehezebb élethelyzeteket.

Hogyan mûködik a pszi-sebészeti energia, mi a lényege?

A pszi-sebész energia minden egészséges életfolyamatot támogat az emberi szervezetben, szövetekben és a sejtekben.                        Ami a legfontosabb, hogy egy regenerálódási folyamatot indít el a pszi-sebész energia, az egész testben és az energetikai rendszerünkben és az aurában. Mivel a lélekre gyógyító hatást az energetikai rendszerünkön keresztül érjük el, ezért fontos és elengedhetetlen az energia testünk egészséges mûködésének helyreállítása. Ha az energetikai testünk és a lélek egészségessé válik, megszûnik betegség a fizikai testünkben történõ kivetülése is. Felszívódnak a rákos daganatok,a polipok eltávoznak a testbõl, a toxikus anyagok kitisztulnak a szervezetünkbõl, és még sorolhatnám, mi minden pozitív változásokon keresztül megy ez után át a fizikai testünk.    

 

Kézzelfogható bizonyíték,a pszi-sebész energia mûködésérõl!

A pszi-sebész tanfolyam második felében van egy házi feladat, aminek az eredménye kézzel fogható bizonyítékként szolgál, hogy a tanfolyam hallgatói képesek a pszi-sebészeti energia közvetítésére.

Egy példa egy eredményes házi feladatról, ami egy teljesen nyers, tenyérnyi méretû hússzelet és egy frissen felütött tojás energiával történõ kezelése után született. A nyers hús és tojásba közvetített energiák kioltották azon baktériumok negatív energiáit, amik a tojás és hús bomlását idézték volna elõ, így nyári idõben, hûtés nélkül egy tökéletesen kikristályosodott tojás és egy kiszárított, teljesen tiszta, ehetõ hús jött létre.

 

Hús Tojás

 

 Cégadatok

Térkép

Elérhetõségek