Menü

Hogyan történik a kezelés?

vezérkép

 

A kezelések során a páciens felfekszik egy kezelõasztalra.
Elsõ alkalommal egy elõzetes állapotfelmérés alkalmával megvizsgálom a szervek mûködését, a hormon háztartását és megmérem a páciens auráját, majd ezután a csakráit is ellenõrzöm.
Ezt követõen szellemgyógyászati technikával megtisztítom a csakrákat és az aurát, majd beállítom a csakrákat.

Ezenkívül megnézem, találhatóak-e negatív energiák, azaz entitások a kezelt energetikai rendszerében – ha igen, akkor ezeket eltávolítom. Ha káros földsugárzás nyomait érzékelem a páciens aurájában, felhívom a figyelmet rá, és tanácsot adok, hogyan válasszon megfelelõ fekhelyet magának.

Ezután kezdem el a pszi-sebészeti energia közvetítését a fejnél, majd áttérek a  májra hasnyálmirigyre, lépre     kismedencére napfonat, a szakrális, végül a gyökércsakrára is. Ezt követõen a problémás területeket kezelem.

A közvetlen kezelés ¾ óráig tart, ennek 2/3 részénél a páciens hasra fordul. Ekkor kap egy újabb fejkezelést, majd a mellékvesekérget is kezelem. Ez a tenyércsakrán keresztül történik – azaz ezen a helyen a páciens testéhez érve ruhán keresztül sugárzik be az energia. A test ezen kívül nem kerül érintésre.

Eztán a páciens ismét hanyatt fekszik, és újra kezelem a fejét. A kezelés befejezéseként feltöltöm energiával a páciens auráját. Ez azért szükséges, hogy a felszabadult, de esetleg ott rekedt negatív energiáktól meg tudjuk szabadítani a pácienst.

A kezelés idején halk zene szól, hozzájárulva a nyugalom megteremtéséhez a páciensben. A kezelés semmilyen negatív érzéssel nem társul, sõt, nagyon kellemes és pozitív érzetekrõl számolnak be általában a páciensek. Már elsõ alkalommal érezhetõen megerõsödik a vitalitásuk, lelki problémáikra könnyebben találnak megoldást.

A kezelést követõen rá szoktam kérdezni pácienseimnél, hajlandóak-e közremûködni a gyógyulásuk érdekében egy otthon teljesítendõ feladat elvégzésével. Együttmûködésre kész pácienseimnek át szoktam adni egy a kezelés hatékonyságát elõsegítõ módszert, aminek részleteit honlapomon is megtalálják ITT! >> Illetve vannak olyan esetek, amikor étrendjavaslatot teszek a páciens gyógyulása érdekében: ezt általában személyre szabottan szoktam elõkészíteni és átadni.
Minél együttmûködõbb a páciens a kezelés mellett, annál valószínûbb a gyógyulás esélye illetve annál hatékonyabb a gyógyulás mértéke. Ha mindenki kiveszi a maga részét a gyógyulási folyamatban, egymást segítik ezek az energiák és hamarabb lehet a betegbõl ismét egészséges!
 

Pszi-sebészet
Egy orvostanhallgató antropológia terepmunkája rendelõnkben

 

 Cégadatok

Térkép

Elérhetõségek