Menü

Reinkarnációs utaztatás

 

 

Az utazás vagy utaztatás két fõszereplõje az utazó - aki meg akarja találni problémáinak okait - és az utaztató - aki a módszert alkalmazva segíti az utazót visszatérni az okokhoz. A betegségek, lelki gyötrelmek okai jelen életünk korábbi szakaszaiban, egészen a születés és a fogantatás pillanatáig vezethetõk vissza, illetve elõzõ életeinkben megtalálhatók.

 

Tudnivalók az utaztatásra való bejelentkezésrõl Kiss Ferencnél: fizikai tünetekkel járó betegségek esetében konkrét kérdésekkel tudnak jelentkezni a több órás programra.

 

Az utazás során a páciens egy energetikailag támogatott, megváltozott tudatállapotban van. Mindenre képes emlékezni, amit az utazás során átélt. Csak olyan életet, eseményt tud megutazni, amit lelkileg fel is tud dolgozni.

 

Az utaztató feladata, hogy vezesse és segítse az utazót az utazás közben és elérje, hogy az utazó belemenjen jelen életének, vagy elõzõ életeinek feldolgozatlan, fájdalmas eseményeibe is, ezzel feloldva a fájdalmakat és szenvedéseket. Ugyanis, ha egy fájdalmas eseményre pont úgy nézünk rá, ahogyan történt, akkor az többé nem lesz hatással felettünk, hiszen mindent tudunk már róla. A blokkok oldódását utazás közben sírás vagy nevetés is kísérheti.

 

Az utazó megtapasztalja a születés és halál körforgását, azt, hogy halála után teljes tudatossággal tovább él és a tudatához tartozik egy finom energiatest, melyben megtalálható minden korábbi élet emléke, így a lelki traumák is. Az utazó ránézhet azokra a döntéseire is, amiket több száz, vagy ezer éve hozott és mivel nem vizsgálta felül, illetve nem vonta vissza õket, befolyásolják jelenlegi életét is.

 

Az utazás során az utazó be tudja azonosítani az elõzõ életek és a jelenlegi élete azonos szereplõit, így megértheti kivel milyen karmikus feladat köti össze.

 

Nagyon fontos a megbocsátás gyakorlása is az utazás végén, akár másokról, akár magunkról van szó, ugyanis a bosszúvágy és a bûntudat is a karmikus láncolatban tart bennünket.

 

Az utazás lényege tehát nem a múltba révedés, hanem az, hogy a fent lévõ elõzõ életeinket feldolgozva minél inkább a jelenbe jöjjünk.

 

Visszajelzés megtekintése: A reinkarnációs utaztatás élményérõl

 Cégadatok

Térkép

Elérhetõségek