Menü

Tibeti energia gyógyászat

 

A csontok elváltozásainak kezelése      


A csontok elváltozásainak kezelése egy különleges módszer, a tibeti energia gyógyászat alkalmazásával történik. Az ezzel a technikával használt energia lehetõvé teszi alkalmazója számára, hogy csontokon, izmokon, ízületeken, különbözõ torzulásokat, rendellenességeket helyre tudjon állítani, mint például: gerincferdülés, csontritkulás, lapockacsont rendellenesség, nyaki csigolyák elmeszesedése, lumbágó, idegbecsípõdés kezelése fájdalomtól mentesen. 
 

A fent felsorolt elváltozásokon kívül, még számtalan esetben alkalmazható e technika. Lényege, hogy nem jár fájdalommal a kezelés, nincsenek sebek, és olyan elváltozásokat is lehet kezelni, amik orvosilag nem kezelhetõk.
 

A csontok és izomzatok ízületek elváltozásainak eredményes kezelése energetikai módszerrel nem csoda, csak egy hihetetlenül jól és látványosan mûködõ tibeti gyógyító technika, aminek történelme több mint 6700 évre nyúlik vissza. Ekkor tanulta meg az emberiség az energiák használatát, a szimbólumokkal való gyógyítást.
 

Hosszú ideig ez a kiváltságos tudással csak a tibeti kolostorokban élõ szerzetesek rendelkeztek, ott is szigorú tradicionális keretek között adták át ezeket a tanokat. 1991-ben a Dalai Láma kezdeményezésével - nyitással a nyugati világ felé - lehetõséget kaptunk az ott alkalmazott gyógyító technikák fokozatos átvételére. Itt, Európában is szigorú tradicionális kereteken belül történik a tanok át adása és gyakorlása. A szigorú titoktartás nem szakmai féltés miatt van, hanem mert ezeknek a tanoknak a befogadására szükség van egy bizonyos spirituális fejlettségre - ennek hiányában nem érett meg az ember a tan befogadására. A tudás helyett csak káoszt okozna a felkészületlen emberben.
 

A technika "hihetetlen" jól mûködése miatt sok emberben hitetlenkedést vált ki általában - tisztelet a kevés kivételnek. Azok a hitetlenkedõk, akik esetleg egy hozzátartozójuk kérésére jöttek el, sikerült megtapasztalniuk a technika hitelességét és megszabadultak egy súlyos gerinc problémától, lumbágótól, elmeszesedett nyaki csigolyájuk kellemetlen tünetei megszûntek a kezelés hatására, már szerencsésebbnek érezhetik magukat, mert volt valaki mellettük, el mertek jönni az elsõ kezelésre és innen már nem volt hinni a tibeti technika nehéz mûködésében. 
 

A honlapom ezen oldalát azért hoztam létre, mert a látogatói statisztikákat figyelve naponta több ilyen keresõszóval keresnek az oldalamra: idegbecsípõdés, nyaki meszesedés, nyaki csigolya és fejfájás gyógyítása, stb. Igen, ez napi szinten és e látogatók közül csak kevesen hisznek az általam is használt tibeti technika mûködésében.
 

"Ha nincs elég hitünk, hogy lássuk, és higgyük a jót, akkor nem is lesz részünk benne. Nem a hit az, ami gyógyít, hanem az egyetemes energia, ami azonban a hit által megnyitott utakon árad belénk."
 

Kezelhetõ elváltozások megtekintése

Egyéb csontok, izületek elváltozásainak kezelése
 

A fent felsorolt elváltozásokon kívül, még számtalan esetben alkalmazható e technika. Lényege, nem jár fájdalommal a kezelés, nincsenek sebek, és olyan elváltozásokat is lehet kezelni, amik orvosilag nem kezelhetõk.
 

A csontok és izomzatok ízületek elváltozásainak eredményes kezelése energetikai módszerrel nem csoda, csak egy hihetetlenül jól és látványosan mûködõ tibeti gyógyító technika, aminek történelme több mint 6700 évre nyúlik vissza.
 

 

 Cégadatok

Térkép

Elérhetõségek